Gå direkt till textinnehåll

Nyheter och press

På den här sidan presenteras AISABs nyheter. Äldre nyheter hittar du i nyhetsarkivet. Är du journalist och vill komma i kontakt med oss kan du ta del av kontaktuppgifter nedan.

Är du journalist som bevakar hälso- och sjukvården kan vi förmedla nyheter, bakgrundsinformation och direktkontakt med ansvariga på AISAB. Vi lämnar aldrig ut kontaktuppgifter till AISABs medarbetare. Dagtid kontaktar du vår vd, Åke Östman. 

Kvällar efter kl. 17.00 och helger hänvisar vi till Region Stockholms pressfunktion för hälso- och sjukvårdsfrågor.
E-post: press@sll.se
Tel: 08-123 131 48

Presskontakt

Åke Östman

VD

Läs nyheter från Region Stockholm

Mobila vaccinationsenheter för bokning på plats öppnar i närtid

12 May 2021

Vaccinationen mot covid-19 går snabbt framåt och 83,5 procent av gruppen 65-plus har vaccinerats med en första dos. Att få en hög vaccinationsgrad i länets alla delar är viktigt för att kunna trycka ned smittan och för att minska risken för lokala utbrott framöver. Därför kommer Region Stockholm införa mobila vaccinationsenheter utan krav på förbokning och med flerspråkiga informatörer på plats i kommuner och stadsdelar med lägre vaccinationsgrad

12 maj: Dagsläge covid-19

12 May 2021

Idag publiceras en kortare dagslägesrapport. Region Stockholms längre lägesrapport om covid-19 kommer på helgfria tisdagar och fredagar. Region Stockholm kompletterar de ordinarie längre lägesrapporterna med denna dagslägesrapport på måndagar, onsdagar och torsdagar.