Gå direkt till textinnehåll

”Det känns roligt att komma till AISAB och få vara med och leda en stor preshospital organisation.”

Datum: 1 juli 2021

Möt Jani Sundqvist som precis blivit klar för uppdraget som verksamhetschef i AISAB. Jani börjar sin tjänst hos oss i december.

AISABs nye verksamhetschef heter Jani Sundqvist. Jani har chefs- och ledarerfarenhet från både operativ som strategisk nivå. Nuvarande anställning är som verksamhetschef för ambulanssjukvården i Region Västerbotten.

– Det känns fantastiskt roligt att komma till AISAB och få vara med och leda en så pass stor preshospital organisation med många verksamheter. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med chefer och medarbetare driva och utveckla AISAB, säger Jani i en kommentar.

Jani är anestesisjuksköterska och kommer ursprungligen från Finland. Tidigare jobbade Jani som avdelningschef på Hjärtintensivvårdsavdelningen på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Och innan dess som stationschef vid ambulansstationen i Köping, Region Västmanland. Jani börjar sin tjänst på AISAB i december.

Åke Östman, VD, är nöjd med valet av verksamhetschef.
– Jag är väldigt nöjd med rekryteringen och Janis breda erfarenhet från andra regioner och verksamheter som chef och ledare.  Det kommer att bidra till AISABs verksamhet och utveckling inom många områden.

 

dela: