Gå direkt till textinnehåll

Lediga jobb

Vad roligt att du är intresserad av att arbeta hos oss. Här nedan hittar du våra lediga jobb. Om du inte hittar något jobb just nu så kan du prenumerera på de jobb som intresserar. Du hittar länk till prenumerationstjänsten lite längre ner på sidan. 

Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den person som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet då systemet inte kan hantera anonyma ansökningar eller skyddade personuppgifter. Var även försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och ta endast med information som är relevant för den aktuella tjänsten.

Hittar du ingen annons? Gör en intresseanmälan! Vi har ofta behov av att anställa till tjänster i ambulans.

{ "backgroundColor": "#f3f5f8", "failedHeader": "Du saknar vissa kvalifikationer för att jobba hos oss", "failedText": "För att jobba inom ambulanssjukvården krävs vissa utbildningar. Nedan har vi listat vilka utbildningar du saknar för att kunna jobba hos oss. Du är oavsett varmt välkommen att prenumerera på våra lediga tjänster!", "lastApplyText": "Sista ansökningsdag", "questions": [ { "id": 1, "question": "Är du specialistsjuksköterska, sjuksköterska eller ambulanssjukvårdare (undersköterska med påbyggnadsutbildning)?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Det är ett krav i region Stockholm att du är legitimerad sjuksköterska, specialistsjuksköterska eller ambulanssjukvårdare (undersköterska med påbyggnadsutbildning ambulanssjukvård eller motsvarande) för att få jobba i ambulans. " }, { "id": 2, "question": "Har du B-körkort? (C-körkort är meriterande.)", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Körkort B är ett krav för att jobba i ambulans. C1 och D körkort är ett plus. " }, { "id": 3, "question": "Har du god körvana? ", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Du måste ha god körvana, minst ett år, så att du kan köra ambulansen och patienten på ett säkert sätt i trafiken. " }, { "id": 4, "question": "Har du god fysik? Det vill säga orkar bära en patient ner för en trapp på en bår? ", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "God fysik, som styrka, balans, kondition och bålstyrka, behövs för du ska orka bära bår och hålla för ett långt arbetsliv." }, { "id": 5, "question": "Gillar du att skapa trygghet för patienten, ge god omvårdnad med gott bemötande?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Patienten har rätt till god omvårdnad och ett bra bemötande. Om du inte har patienten i fokus är nog inte ambulanssjukvården rätt för dig. " } ], "header": "Gör vårt test för att se om du har vad som krävs för att arbeta i ambulans! ", "startButtonText": "Starta testet", "sendButtonText": "Ge mig svar" }

Har du frågor om jobb och kompetenskrav?

Hör av dig till oss på HR avdelningen.

HR avdelningen

Hur är det att jobba i ambulans?

Se intervjun med våra specialistsjuksköterskor Anna och Victoria som gästade Malou efter tio.

Det blev ett samtal om yrkesrollen, hur det är att arbeta patientnära i en pandemi, risken att utsättas för hot och våld – och så terrorattacken för exakt fyra år sedan. Men också om vad som lockar i att arbeta inom ambulanssjukvården.

- Jag älskar det här jobbet. Att träffa människor i hela spannet av åldrar och händelser. Vi kommer rätt in i deras vardag, säger Anna.