Gå direkt till textinnehåll

Vårdutvecklare

Sista ansökningsdag: 10 februari

Arbetsplats: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Dela:

ansök nu

Är du en strukturerad och kompetent sjuksköterska som brinner för att utveckla kvalitén och patientsäkerheten inom prehospital vård? Vi erbjuder ett intressant och utvecklade arbete som vårdutvecklare inom AISAB, Region Stockholm.

Som vårdutvecklare har du en nyckelroll i teamet inom AISAB som har till uppgift att utveckla den prehospitala vården med fokus på områdena kvalitet och patientsäkerhet. I rollen arbetar du både självständigt och i team med att på olika sätt kartlägga, analysera och följa upp områden i verksamheten och initiera förbättringsarbeten inom ambulanssjukvården och AISAB.

Ditt huvuduppdrag inom vårdkvalitets- och verksamhetsutveckling är bland annat att bistå chefer och patientsäkerhetscontrollers i avvikelseuppföljning, händelse- och riskanalyser, patientsäkerhetsdialoger och strukturerad journalgranskning. Du arbetar även med insatser som ska öka systematiken avseende ledningssystem ISO 9001 och stödja verksamhetens utvecklingsarbete inom kvalitet och patientsäkerhet. Det innebär bland annat att ansvara för att genomföra interna och externa revisoner av ISO 9001 och att utarbeta kvalitativa och evidensbaserade underlag.

Du ingår i AISABs övergripande stödfunktioner och samverkar med ambulansöverläkare, patientsäkerhetscontrollers och vårdutvecklare på Prehospitalt kunskap- och kliniskt träningscenter (KTC) samt Akademisk ambulans.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är resultatorienterad och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du har förmågan att initiera, följa upp och driva processer framåt. Du tar stort eget ansvar för att få resultat. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och drivs av att analysera komplexa frågor och problem. Din ambitionsnivå är hög, att ta nya initiativ samt identifiera nya lösningar är en självklarhet för dig i ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och är lyhörd för nya idéer och lösningar.

Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

  • Utbildning och legitimering som sjuksköterska eller specialistsjuksköterska.
  • Erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård.
  • Erfarenhet av arbete med certifierade ledningssystem.
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet från avvikelsesystemet HändelseVis.
  • Erfarenhet från kvalitets- och utvecklingsarbete och patientsäkerhetsarbete samt magisterexamen inom detta.
  • Erfarenhet av arbete inom ambulanssjukvård eller som vårdutvecklare.

Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta;

  • Jani Sundqvist, verksamhetschef, jani.sundqvist@regionstockholm.se eller 08-123 120 98.
  • Åke Östman, VD, ake.ostman@regionstockholm.se eller 08-123 120 02.

Välkommen med din ansökan!

ansök nu