Gå direkt till textinnehåll

Specialistsjuksköterska till ambulansen

Sista ansökningsdag: 21 april

Yrkesområde: Specialistsjuksköterska

Arbetsplats:

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Dela:

ansök nu

Vill du fortsätta utvecklas inom vården i ett arbete där ingen dag är den andra lik? I rollen som specialistsjuksköterska på AISAB har du ett livsviktigt uppdrag där du får använda hela din kompetens.

Du arbetar i team med en ambulanssjukvårdare eller sjuksköterska för att ge bästa möjliga vård och omvårdnad i patientens hem, på en olycks- eller skadeplats och under transport. Som specialistsjuksköterska är du medicinskt ansvarig i ambulansen. Du gör medicinska prioriteringar, beslutar om omvårdnads- och medicinska åtgärder utifrån vårdbehov och hänvisar till rätt vårdnivå. På en olycksplats samverkar ni ofta med polis, räddningstjänst och akutläkare.

Vi söker nu specialistsjuksköterskor till våra stationer i Västerort (Rissne), City, Solna och Söder (Årsta Park). Vår gedigna introduktionsutbildning startar den 30 augusti och gör dig väl förberedd för jobbet i ambulans.

Vi söker dig som:

  • Är specialistsjuksköterska med inriktning ambulanssjukvård, anestesi, akutvård eller IVA. Eller studerar till ambulanssjuksköterska.
  • Har minst 2 års erfarenhet av ambulanssjukvård eller akutsjukvård.
  • Innehar B-körkort och har god körvana.
  • Har god fysik då tunga lyft förekommer.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.

Som person har du lätt för att anpassa dig till olika situationer och kan snabbt ändra ditt tillvägagångssätt. I stressade situationer är du lugn och stabil och fokuserar på rätt saker. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar och visar gott omdöme när du agerar och fattar beslut. I bemötandet av andra är du vänlig och inger förtroende. Vidare är du lyhörd och samarbetar bra med andra. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett smidigt och konstruktivt sätt.  

Förutom ett spännande arbete och kollegor med starkt engagemang och hög kompetens erbjuder vi:

  • Gedigen introduktionsutbildning på tio veckor.  
  • Vidareutbildning i bland annat AMLS, PHTLS och PEPP.
  • Friskvårdsbidrag på 4000 kr per år.
  • Individuellt schema.

Ansökan och mer information

I rekryteringen ingår test av din kör- och fysiska förmåga samt kontroll hos IVO, Socialstyrelsen. Vi begär även utdrag ur polisens belastningsregister.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval görs löpande under ansökningstiden. Skriv gärna varför du söker jobbet hos oss.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta våra stationschefer:

- Richard Erhardt, station Västerort/Ekerö, richard.erhardt@sll.se, 08-123 120 31
- Camilla Florin, station City, camilla.florin@sll.se, 08-123 120 41
- Birgitta Johansson, station Solna/Lidingö, birgitta.johansson@sll.se, 08-123 120 56
- Anders Åkerberg, station Söder, anders.akerberg@sll.se, 08-123 120 61.

________________________________________________________________________________________
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

ansök nu