Gå direkt till textinnehåll

Personalsamordnare

Sista ansökningsdag: 17 maj

Yrkesområde: Bemanning

Arbetsplats: Station Söder, Årsta park

Anställningsform: Vikariat

Omfattning: Heltid

Dela:

ansök nu

Är du strukturerad, ansvarsfull och brinner för service? Då kan vi erbjuda ett livsviktigt jobb och en nyckelroll på vår ambulansstation i Årsta park.

I rollen som personalsamordnare driftsätter du stationens ambulanser så att de är bemannade dygnet runt årets alla dagar. Du har en viktig roll i att vi når målet med hög tillgänglighet och att vara en attraktiv arbetsgivare. I nära samarbete med stationsledning och våra cirka 120 medarbetare planerar och schemalägger du personalen i ambulanserna samt deras möten och utbildningar. Ambulanspersonalen arbetar treskift och har individuella scheman. Varje kvartal samordnar och godkänner du scheman utifrån medarbetarnas önskemål och behov med fokus på tillgänglighet, långsiktighet, ekonomi och hälsa. Du bemannar även vakanser och samarbetar med vårt bemanningscentra och personalsamordnare på våra andra stationer.  

Som en del av region Stockholm använder vi personalsystemet Heroma och vi omfattas av kollektivavtalet; Allmänna bestämmelser (AB). 

Vi söker dig som kan börja relativt omgående för ett vikariat fram till årsskiftet. Efter årsskiftet finns det goda möjligheter till förlängning.

Kompetenskrav

Du har: 

  • arbetat med bemanning och schemaläggning av personal i en personalintensiv verksamhet under en längre tid.
  • arbetat i bemanningssystemet Heroma eller liknande, och/eller har lätt för att lära dig nya system.
  • erfarenhet av individuell schemaläggning.
  • mycket goda kunskaper i Officepaketet.
  • minst gymnasiekompetens.

Det är meriterande om du har kunskap om regionens kollektivavtal och om arbetstidslagen.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad med god problemlösningsförmåga och en mästare på att administrera och planera på ett effektivt sätt. Du är bra på att samarbeta med andra, lyssnar in och löser konflikter konstruktivt, är social och skapar snabbt kontakter. Du vågar stå upp för beslut och visar omdöme även under tidspress. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter, samt agerar lugnt och fokuserar på rätt saker även i stressfulla situationer.    

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat fram till årsskiftet på 100%, med goda möjligheter till fortsättning. Arbetstid: 39:50 heltid.
Vi sitter i nya fräscha lokaler i Årsta park. 

Det är bra om du kan starta omgående. Välkommen med din ansökan redan idag. Vi gör urval och intervjuar under ansökningsprocessen.


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

ansök nu